Internet!:D

Nu har vi det vi har det äntligen, så jag har hoppats, så jag har längtat. Och nu har jag det INTERNET! Så himla skönt.
Något jag har kommit på är att jag inte skriver svordomar på min blogg men det är nog inte så roligt att sitta och läsa fan, jävla, fitta och sång när man läser någons blogg, så därför gillar inte jag att skriva det.
Julen har nyss varit och nyår. Jag har ju inte kunnat skriva precis så här får ni höra om min jul och mitt nyår. På julaftons morgonen vaknade jag och väckte min syster. DAX ATT GÅ UPP DET ÄR JUL! Och när jag gick upp helt nyvaken satt då Denise, till min förvåning, i köket. Jag lixom ba men heej? Vad gjorde hon där å tidigt. Jo hon var där för att hon ville att jag skulle öppna min julklapp innan hon skulle till sin pappa. Nog om de, sen blev det att fixa med julmaten, äta och sen titta på Kalle Anka som man MÅSTE kolla på, även fast det börjar bli långtråkigt. Sen tittade man lite på jul filmer och sen var det dax, JULKLAPPARNA! Min syster hade fått mig att se fram mot det för att hon hade berättat att allt som dom köpt var saker hon ville ha. Det var en väldigt mysig jul för mg oc jag fick smycken, smink, skor, pengar, te och lite andra saker. TACK!
Min nyår var däremot lite mer fart i! Först vaknade man och tänkte idag fyller mamma år! Hoppas hon får en bra dag, min kusin ,Elin ,var här också och hela dagen ägnade vi oss åt att fixa oss typ, vi åt god middag och sen kom några av min systers kompisar över för att fira tolvslagt. När tolvslaget närmade sig gick vi alla upp till sebacken, jag kan ju säga att jag gick fortare där ifrån än jag kom! Fy för raketer! Ja Ja, nu orkar ni nog inte höra mer om detta. Så puss och hej hörs igen ;) <3

RSS 2.0